X

Betaalmogelijkheden

We bieden onze klanten een breed scala aan betalingsopties. De beschikbaarheid van sommige betaalmethoden is beperkt op basis van het land van de klant.

Betaling per creditcard en bankpasMasterCardVisa ElectronVisa

Je kunt gemakkelijk en veilig met een creditcard of bankpas betalen. Wij accepteren de meest populaire creditcards, waaronder Visa en MasterCard. Daarnaast kunnen we betalingen, met de meeste pinpassen uitgegeven door MasterCard en Visa, zoals Visa Electron en Visa Debit, verwerken.

Beschikbaarheid

Betaling per creditcard en betaalpas is beschikbaar voor klanten in alle landen.

Veiligheid

We volgen de beste werkwijze voor maximale beveiliging van de kaartgegevens van onze klanten. Wanneer u bij de kassa kiest voor betaling per creditcard of betaalpas, wordt u doorgestuurd naar de betalingspagina van de gespecialiseerde betalingsprovider (Computop; Redsys) die met onze bank samenwerkt. Deze providers zijn gecertificeerd volgens de hoogste beveiligingsnormen (PCI-D DSS). Dit betekent dat uw creditcardgegevens niet worden verwerkt of opgeslagen op een van onze eigen servers. Uw kaartgegevens zijn op elk moment niet zichtbaar voor ons of onze medewerkers, met uitzondering van maximaal zes cijfers van uw kaartnummer om uw betaling te identificeren. Na maximaal 60 dagen verwijdert de betalingsprocessor uw kaartgegevens.

Wanneer worden mijn kosten in rekening gebracht?

Het vooruitbetalingsbedrag van jouw cursus wordt doorgaans op je creditcard, op het moment dat je de kaartinformatie indient, gereserveerd. We zullen deze reservering echter pas omzetten in kosten nadat de school al jouw boekingsspecificaties heeft bevestigd. Anders wordt de reservering van het bedrag automatisch binnen 7 werkdagen geannuleerd.

Annuleringen & retourbetalingen

Alle terugbetalingen worden binnen een maximum van 2 weken, vanaf de datum waarop is overeengekomen om terug te betalen, gedaan. Alle terugbetalingen worden gedaan op dezelfde creditcard of betaalpas die is gebruikt voor de oorspronkelijke betaling. Houd er rekening mee dat in sommige gevallen de terugbetaling op je creditcardafschrift kan worden weergegeven met de datum van de oorspronkelijke betaling in plaats van de terugbetalingsdatum.

Betaling via PayPal en SkrillPayPalSkrill

Je kunt via PayPal en Skrill betalen. Het is tevens mogelijk om via PayPal te betalen zonder een PayPal-account aan te maken. Wanneer je geen account wilt maken, kies dan, nadat je via de link bent doorgestuurd naar PayPal, voor "Geen PayPal-account" .

Beschikbaarheid

Betaling via PayPal is beschikbaar voor klanten in alle landen.

Veiligheid

U wordt direct doorgestuurd naar de PayPal-website om in te loggen en de betaling te regelen. Uw PayPal-inloggegevens worden niet via onze eigen servers doorgegeven. We hebben op geen enkele manier toegang tot uw PayPal-inloggegevens. Uw betaling is beperkt tot precies het bedrag dat u zelf in de PayPal-transactie autoriseert.

Wanneer worden mijn kosten in rekening gebracht?

Betalingen via PayPal worden binnen enkele minuten na de bestelling verwerkt.

Annuleringen & retourbetalingen

Wanneer u via PayPal betaald, worden eventuele retourbetalingen, binnen maximaal 2 weken, naar uw PayPal-rekening uitgevoerd. Indien u via PayPal hebt betaald zonder een account aan te maken, crediteert PayPal het geld terug naar de account of de kaart die u heeft gebruikt om de betaling uit te voeren.

Betaling door SEPA-incassoSEPA

U kunt betalen met SEPA-incasso. In een aantal landen is dit een van de meest populaire betalingsopties voor e-commerce en deze betaling is nu beschikbaar voor veel EU-landen. U geeft eenvoudig de IBAN-code op van het account waarvan u de bestelling wilt betalen. Betalingen via SEPA-incasso worden altijd in EURO gedaan.

Beschikbaarheid

Deze betalingsoptie is beschikbaar voor klanten in EU-landen. Voor EURO-landen kan de betaling gemakkelijk online worden afgerond. Klanten uit EU-landen, met andere valuta's dan EURO, dienen een formulier af te drukken en naar onze betalingsprovider op te sturen. De beschikbaarheid van deze betalingsoptie is onderworpen aan een risicoanalyse uitgevoerd door onze betalingsprovider.

Veiligheid

Bij het kiezen van SEPA Direct Debit worden uw gegevens versleuteld verzonden. Uw bankgegevens worden niet opgeslagen op onze webserver.

Wanneer worden mijn kosten in rekening gebracht?

Betalingen per automatische incasso worden op dezelfde dag, wanneer u de betaling indient, verwerkt.

Annuleringen & retourbetalingen

Indien u via automatische incasso betaalt, worden eventuele retourbetalingen binnen twee weken, op de bankrekening waarmee u de oorspronkelijke betaling hebt gedaan, verricht. Het kan tot 3 werkdagen duren voordat een teruggave zichtbaar is op uw rekeningoverzicht.

Bespaar geld! Exclusieve promoties!
Meld je nu aan om te profiteren van de beste (taal)cursusdeals.
Algemene voorwaardenPrivacy en cookiesAfdrukBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoud