+46 844 683 676
Favorit hjärtikon
Favorit hjärtikon
X

Partneransökan

Det är enkelt att ansluta sig till vårt partnerprogram!
E-mail:
Var vänlig fyll i den e-mail adress som vi ska använda för att kontakta dig gällande utbetalningar och allmän information om vårt partnerprogram.

Betalningsmottagare:
Var vänlig fyll i kontaktuppgifter för den person eller det företag som vi ska skriva checken på.


Skriv ditt namn så som det ska vara skrivet på checken.

(krävs endast för företag inom EU som måste betala moms)
Kontakt:
Var vänlig fyll i kontaktuppgifter för den person som ansvarar för driften av din webbplats. För de flesta av våra samarbetspartners är betalningsmottagaren och den tekniska kontakten identisk.

Klicka här om din betalningsinformation är identisk med din kontaktinformation och gå direkt till nästa sektion.

Din webbplats:
Viktigt: Denna information används för spårning. Vänligen kontrollera att adressen är korrekt. Länkar som sammankopplas med detta samarbetsprogram kan endast spåras om domännamnet överensstämmer med adressen som indikeras ovan.Klicka här för att lägga till ytterligare en adress där du länkar till oss.

Om du önskar länka fler än 10 olika domäner ber vi dig att kontakta &&EMAIL_AFFILIATE&&. Du behöver inte ange subdomäner eller alla enskilda sidor du länkar då dessa hittas automatiskt med hjälp av huvuddomänens adress.


 Om du inte är ägare till huvuddomänen eller subdomänen och din webbplats ligger i en speciell underkatalog eller webadress (t.ex. facebook, myspace, geocities, etc.), vänligen kryssa för denna ruta så kommer vi att skicka dig instruktioner för hur du lägger upp din länk.
Skicka partneravtalet

Klicka här för att visa att du har läst och accepterat partneravtalets villkor.

Regler och villkorÅterbetalningspolicySekretess och cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende och säkerhetSätt upp en länk till oss och tjäna pengarLägg till din skola
© 1999 - 2024 LanguageCourse S.L.